BAKOM KAMERAN 

 

Mitt namn är Carolina, bosatt i Stockholm sedan 6 år tillbaka men kommer från Luleå,

min charmiga dialekt brukar vara det första folk reagerar på! 

Jag är utbildad till Grafisk Designer men insåg snabbt att kärleken i skapandet låg i fotograferingen och studerade då vidare till Studio- och porträttfotograf. Mitt företag startade jag 2008 och under 2018 öppnade jag äntligen fotostudio på Södermalm, på Hornsgatspuckeln som är känt för sina många K-märkta historiska byggnader och konstgallerier, en sevärdhet med fina områden.

Det var inte bara kameran och kreativiteten som byggde upp mig som fotograf utan även mötet mellan olika människor. Oavsett ålder, etnicitet eller kön finner jag alltid ny inspiration genom att höra andras berättelser. När jag kommer hem från ett bröllop eller en familjefotografering vet jag att jag där och då, har skapat historia genom att dokumentera ett ögonblick i andras liv som dem sedan kan titta tillbaka på och visa för kommande generationer, det är en känsla som slår allt. 

Börja lära känna mig lite bättre...

 

- Jag bor tillsammans med min fästman och dotter som jag älskar att skratta, kramas och dansa med. Att bli förälder är det mäktigaste och finaste jag upplevt. Det delar såklart jag med många som kommer till mig och blir fotograferade. 

- Jag är en av dem fotografer som säljer tavlor och posters på www.printler.com. Så in och kika! 

- De som inte känner mig upplever oftast mig som lugn, glad och med en stor portion tålamod. Men dem som står mig riktigt nära skulle noga säga att jag är öppensinnad, energisk, självständig och ibland rätt crazy för att nå mina mål. Min vision som fotograf bygger starkt på att begrava jantelagen.

- Min största inspirationskälla är naturen. Mig hittar man sällan på någon härlig solsemester eller lyxigt café på Stureplan. Utan troligtvis går min resa till kyligare destinationer som Island eller Norrbotten med drönaren i bagaget. 

Tillbaka till toppen

@2019 Carolina Lundström. Alla rättigheter förbehållna.

Bröllop & Porträttfotograf

Innehar F-skatt