VANLIGA FRÅGOR: 

Fotograferar du endast bröllop och porträtt? 

Jag är framförallt inriktad mot denna genren, men jag har även erfarenhet av företagsfotografering. Maila mig vid funderingar så kan vi prata vidare om era önskemål. 

Fotograferar du endast i Stockholm? 

Om det finns det önskemål om att jag ska följa med er på er stora dag så gör jag självklart det. Men jag är främst baserad i Stockholm och Luleå - Boden - Piteå. 

Var kan man se dina priser?

Jag erbjuder bröllopspaket med fasta priser men vill helst komma i kontakt med er först för att kunna skräddarsy ert upplägg för dagen. Så maila gärna mig först på carolinalundstrom@gmail.com för prislista.

Detta gäller även porträtt och övrig fotografering. 

Redigerar du alla bilder? Kan vi även få dem oredigerade RAW-filerna? 

Alla bilder går igenom en lite lättare redigering där ljus, kontrast, skärpa och färger justeras eller framhävs. Denna redigering gör att alla bilder får en liknande ton. Eftersom detta är min bildstil och jag anser att RAW-filerna inte är färdigt arbete så kan man tyvärr inte få bilderna oredigerade. 

Ställer vi in fotograferingen om det regnar? 

Detta är något som jag brukar låta kunden själv få bestämma. Jag erbjuder alltid att antingen fotografera en annan dag, eller att vänta tills regnet avtar. Detta gäller inte vid bröllop. 

Vid bröllop ser jag alltid till att ha en extra plan ifall det skulle regna. Oavsett om det regnar, blåser eller snöar så kan vi få fantastiska bilder. Jag kommer alltid ha en plan B för er dag ifall vädergudarna får för sig att det ska bli ett annat väder än vi har tänkt. Man kan stå under tak, inomhus, träd, använda paraply osv. Det finns alltid en lösning och det viktigaste är att ni ska minnas eran dag som något fint

.. men om din kamera går sönder, vad gör vi då? 

Jag har alltid två kameror med mig vid bröllopsfotograferingar. Innan jag åker till ert bröllop så laddar jag alltid upp min väska med dubbla batteri, flera olika minneskort, objektiv samt extrakamera. 

Hur lång tid tar det innan vi får bilderna? 

Leveranstid är inom 14 dagar efter fotografering skett. När bilderna börjar bli klara skickar jag en faktura. Det är 10 dagars betalningsvillkor. När betalningen mottagits så får ni en bekräftelse till er mailadress. 

Vad har vi för bildrättigheter när bilderna levererats? Får vi lägga ut dem på internet? 

Ni får bildrättigheter till samtliga bilder.. Det innebär att ni får rätten att använda bilderna som ni vill i era sociala medier. Dock får man ej redigera om bilderna. Vid användning av bilderna ska mitt namn anges som fotograf.  I mitt avtal finns det även skrivet att jag som fotograf har rätt att använda bilderna för marknadsföring. Jag frågar alltid kunden innan ifall man har skyddad identitet eller av andra orsaker inte vill synas i sociala medier. 

Tillbaka till toppen

@2019 Carolina Lundström. Alla rättigheter förbehållna.

Bröllop & Porträttfotograf

Innehar F-skatt