Nyföddfotografering

Denna fotografering är för nyfödda upp till 2 veckor för att dokumentera er nya familjemedlems första tid i livet. Skapa en vacker tavla att ha hemma eller fina bilder som minne. Detta gör vi antigen hemma hos er eller i min studio på Mariatorget. 

För ert barns säkerhet och för en tryggare upplevelse har jag gått utbildning i Nyföddfotografering hos en av Sveriges främsta nyföddfotografer, Gabriella Soutine. Dem poser jag använder mig av och lägger bebisen i är framtagna och godkända av läkare världen över, därför kan ni alltid känna er trygga när ni bokar en fotografering hos mig. 

(Ordinarie avgift 1049:-

NYFÖDDFOTO (Allt-i-ett)

- Fotografering 3 timmar i studio eller i ert hem

- Familjebild och syskonbilder tillsammans med bebis

- Reseersättning inom Stockholms län (vid fotografering hemma)

- Rekvisita som hårband, mössor, filtar osv ingår

- Personligt webbgalleri där ni väljer ut era favoriter

- Redigering av samtliga bilder

- 8 digitala bilder ingår 

4000:-

NYFÖDDFOTO (Lilla paketet)

- Fotografering 2 timmar i min studio

- Rekvisita som hårband, mössor, filtar osv ingår

- Personligt webbgalleri där ni väljer ut era favoriter

- Redigering av samtliga bilder

1800:-

Bilder köpes separat

NÄR BÖR MAN BOKA?

För att vi ska kunna hitta ett ledigt datum så rekommenderar jag att man bokar redan under sin graviditet. Nyföddfotografering sker när bebisen är mellan 1-14 dagar gammal eftersom dem har lättare att hamna i djup sömn under den perioden, och det är enklare att lägga bebisen i vackra poser. Kontakta mig så bokar vi in ett preliminärt datum kring din BF. Om bebisen kommer tidigare eller senare bokar vi ett nytt datum. Du gör själva bokningen enklast via kontaktformuläret som är längst ner på denna sida eller maila på info@carolinalundstrom.se och berätta när ni har BF så återkommer jag till dig via mail eller telefon. 

VAD INGÅR I FOTOGRAFERINGEN OCH VAD KOSTAR DET? 

Man betalar ett paketpris på 4000 kronor, då ingår 7 digitala bilder. Betalning sker mot faktura som skickas till din mail, möjlighet till räntefri delbetalning finns.

Önskar man fler bilder kan man köpa det i efterhand. 

FÅR SYSKON VARA MED?

 

Absolut. Om ni vill ha syskonbilder så börjar vi med att ta några bilder på dem tillsammans. Syskonet bör vara över 3 år då dem har lättare att agera efter instruktioner. Annars rekommenderar jag att vänta med syskonbilder tills bebisen är runt 6-7 månader.

VAD BÖR VI TÄNKA PÅ?

En nyföddfotografering kräver att man tar det i lugn och ro, det är bebisen som bestämmer tempot. Avsätt därför 2-3 timmar för fotograferingen så att vi kan räkna in blöjbyte, matpauser och tid för att få bebisen att somna. Bebisporträtt tas alltid utan kläder men självklart med om ni vill ha med något fint klädesplagg. Jag använder mig av fina filtar, korgar, stickade mössor eller fina hårband som rekvisita. 

Vi börjar med att ta några bilder när bebisen är vaken och syskon/familjefoto om man vill det. Om vi ska ta syskonbilder så välj gärna enfärgade kläder eller kläder som matchar. Det brukar bli finast på bild. Helst inte med stora tryck då det kan bli lite rörigt. Ta gärna med extra blöjor och en napp om bebisen använder det. 

EFTER FOTOGRAFERINGEN/BETALNING:

Inom 14 dagar  får ni ett urval via ett webbgalleri med ca 15-20 foton från fotograferingen. Där väljer ni i lugn och ro ut de bilder som ni önskar köpa, det gör man genom att hjärtmarkera bilderna. Då kommer jag se vilka som är era favoriter och öppnar upp så att ni kan ladda ner dem. När ni valt klart bilder så skickas det en faktura via Bokio från Fotograf Carolina Lundström. Samtliga bilder levereras i högupplöst format.

ÄR DU EN ÅTERKOMMANDE KUND? 

Har du gjort en gravidfotografering eller familjefotografering hos mig tidigare så har du 20% rabatt på samtliga bildpaket. 

KONTAKTA MIG:

Skicka in er förfrågan här nedan så återkommer jag inom 24 timmar.

Om du inte fått svar så kolla i mappen för skräppost.

Tillbaka till toppen

@2019 Carolina Lundström. Alla rättigheter förbehållna.

Bröllop & Porträttfotograf

Innehar F-skatt