Barnfotografering

Småbarnsåren går alldeles för fort, därför är det viktigt att dokumentera just den tiden! Hos mig bokar ni in en mysig fotografering antingen utomhus där barnen får en lekfull stund framför kameran med mig, eller i min studio på Mariatorget. 

Mer information finner du nedan. 

"Jag är så otroligt nöjd med min syskonfotografering. Carolina är supertrevlig och duktig!! Det som blir jobbigt nu är att välja en bild att förstora och sätta upp hemma för jag älskar varenda bild! Jag rekommenderar Carolina starkt."

- Maria

(Ordinarie avgift 1049:-

BARNFOTOGRAFERING

 - Fotografering 1 timme utomhus eller studio

 - Personligt webbgalleri med ca 30 st. foton där ni väljer ut era favoriter

- Lån av rekvisita

- Redigering av samtliga bilder 

995:-

Bilder köper man separat. Se info nedan.

BOKNING:

Boka via kontaktformuläret som är längst ner på denna sida eller maila på info@carolinalundstrom.se

Ange gärna vilket datum ni önskar så ser vi om det finns en ledig tid den dagen, samt era önskemål och funderingar. Om ni har förslag på en specifik plats som betyder mycket för er är det bra att nämna det. Jag har annars många förslag på fina platser! Självklart fotograferar vi i min studio på Mariatorget om ni önskar det istället för utomhus.  

FOTOGRAFERINGSAVGIFT:

Fotograferingsavgiften på 995 kronor betalar man i samband med bokningen för att säkra sin plats. Betalning sker mot faktura som skickas till din mail. Digitala bildfiler och förstoringar köper ni sedan separat. Vid bokningsförfrågan får ni en fullständig prislista för mina produkter och digitala bilder.

INFÖR FOTOGRAFERINGEN:

Innan vi ses går vi igenom klädval och om det finns något specifikt tema. Jag ger er råd på vad ni bör tänka på och ska ha med er. Det kan också vara bra att ni berättar för era barn att dom ska bli fotograferade, det brukar oftast göra dom förväntansfulla och peppade. Det är viktigt att barnet är utvilad och fått mat i magen innan fotograferingen. Tyvärr brukar mutor som godis och glass många gånger ge en negativ effekt så jag leker hellre med era barn istället under fotograferingen. Om dem har någon leksak som barnet tycker extra mycket om går det bra att ta med det.

HUR GÅR DET TILL?

Då jag själv har en dotter vet jag att det är full fart att fotografera barn. Min vision är att alltid få naturliga bilder vilket jag får genom att leka med barnen. Fotograferar vi utomhus brukar jag ge barnen en stund att börja lära känna mig och kameran vilket gör det enklare att sedan få dem att fokusera på de lekar jag har förberett. Ibland behöver även ni föräldrar vara delaktiga genom att stå bredvid mig för att få barnets uppmärksamhet.

Om vi fotograferar inomhus i min studio så blåser vi såpbubblor, sjunger tillsammans, använder oss av klossar som är fina att få med på bild.  

EFTER FOTOGRAFERINGEN/BETALNING:

Inom 14 dagar får ni ett urval via ett webbgalleri som blir erat personliga. Där väljer ni i lugn och ro ut de bilder som ni önskar köpa, det gör man genom att hjärtmarkera bilderna. Då kommer jag se vilka som är era favoriter och öppnar upp så att ni kan ladda ner dem. När ni valt klart bilder så skickas det en faktura via Bokio från Fotograf Carolina Lundström.  Samtliga bilder levereras i högupplöst format.

"Carolina är en fantastiskt fin människa som är otroligt duktig, 

inte bara med kameran utan även

att handskas med barn.

Hon har tålamod och stort engagemang!
Min son på snart 4 år hade roligt under hela fotograferingen

och lyssnade bra till Carolinas instruktioner.

Vi kommer absolut använda oss utav hennes service igen!"

- Helene

KONTAKTA MIG:

Skicka in er förfrågan här nedan så återkommer jag inom 24 timmar.

Om du inte fått svar så kolla i mappen för skräppost.

Tillbaka till toppen

@2019 Carolina Lundström. Alla rättigheter förbehållna.

Bröllop & Porträttfotograf

Innehar F-skatt