9 månader av väntan, 

Kärlek resten av livet. 

Väntan och längtan.

Mycket händer i kroppen just nu, och det är ett perfekt tillfälle att föreviga. 

 

Detta är en härlig upplevelse för dig som är gravid, inga stela poser eller tillgjorda skratt! Istället har vi kul tillsammans och du kommer bli instruerad under hela fotograferingen. Detta passar dig som är ovan framför kameran lika mycket som om du är van.

Fotograferingen sker utomhus, i ditt hem eller i min studio på Mariatorget på Hornsgatan.

 

 

Kundrecension: 

Jag är så glad att jag valde Carolina som fotograf för att ta gravidbilder! Allt gick smidigt till från första kontakt till att beställa bilder efteråt. Hon var väldigt professionell, snäll, gav bra tips och ideer under fotograferingen och såg till att jag samtidigt kände mig bekväm hela tiden. Jag är supernöjd över resultaten.

- Linda Jeddi

GRAVIDFOTOGRAFERING

- Fotografering 1 timme utomhus eller i studio 

- Lån av fin gravidklänning

 - Personligt webbgalleri med era favoritbilder

950:-

HUR BOKAR MAN?

Boka via kontaktformuläret som är längst ner på denna sida eller maila på info@carolinalundstrom.se

INGÅR BILDER I PRISET?

Bilder köper man separat, prislista skickas till dig vid bokningsförfrågan. Man betalar först en bokningsavgift på 950 kronor, efter fotograferingen väljer ni själva hur många foton ni önskar att köpa, betalning sker mot faktura som skickas till din mail.

INFÖR FOTOGRAFERINGEN:

Innan vi ses går vi igenom klädval. Jag ger er råd på vad ni bör tänka på och ska ha med. Din partner eller  syskon till bebis är såklart välkommen att vara med på bilderna! Under fotograferingen så ger jag lätta direktiv hur du ska stå och gör en avslappnad stund av fotograferingen så du behöver inte känna dig orolig om du inte är van att stå framför kameran.

Jag har fina gravidklänningar att låna om man känner att man inte har något hemma som känns passande. Innan fotograferingen får ni en länk där ni kan se alla klänningar och bestämma om ni vill låna. 

FOTA PÅ VINTERN, GÅR DET? 

Vintern & hösten är mina favoritårstider att fotografera gravidbilder för ljuset är mjukt och man får en krispig känsla i bilderna vilket blir jättefint. Under fotograferingen ser jag alltid till att vi tar kortare pauser med jacka/filt på för att hålla värmen, jag tar även med värmekuddar som man sätter i skorna (och mot kroppen om man är väldigt frusen av sig) Detta fungerar väldigt bra och ger så otroligt fina resultat!  

FOTAR DU ÄVEN HEMMA HOS KUND?

Ja. Vid fotografering i ert hem önskar jag gärna att man har någon plats med bra ljusinsläpp eller ljusa väggar för att bilderna ska få ett så fint ljus som möjligt. Reseersättning tillkommer vid fotografering utanför Stockholms län. 

EFTER FOTOGRAFERINGEN/BETALNING:

Inom 14 dagar får ni ett urval via ett webbgalleri. Där väljer ni ut dem bilder som ni önskar beställa, urvalet är på ca 25 bilder.  

När ni valt klart bilder skickas det en faktura till er mail. Delbetalning vid Största paketet är möjligt. När betalningen är mottagen får ni tillgång till bilderna och kan snabbt och smidigt ladda ner dem till din mobil eller dator. 

ÄR DU EN ÅTERKOMMANDE KUND?

Alla återkommande kunder har 20% rabatt på samtliga bildpaket.

Tidigare gravidfotograferingar: 

KONTAKTA MIG:

Skicka in er förfrågan här nedan så återkommer jag inom 24 timmar.

Om du inte fått svar så kolla i mappen för skräppost.

Tillbaka till toppen

@2019 Carolina Lundström. Alla rättigheter förbehållna.

Bröllop & Porträttfotograf

Innehar F-skatt